​Generhvervelse af kørekort tilbydes lige her

Hos Søllerød Trafikskole ApS tilbydes generhvervelse af kørekort på Nordsjælland, hvis du af en eller anden årsag har mistet dit kørekort. Jeg har stor erfaring med at klæde personer godt på til generhvervelse af kørekort, og jeg står også klar til at hjælpe dig. Køreskolen har afdelinger i både Farum, Holte og Nærum, hvor alle kunder bydes velkommen.

Jeg tager alle ind, og vi starter på en frisk. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte mig, hvis det drejer sig om generhvervelse af kørekort. Jeg er en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som tilrettelægger forløbet efter dine ønsker og behov.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Jeg tilbyder forskellige pakker inden for generhvervelse af kørekort. Du kan eksempelvis vælge pakken ”generhverv selvstudie”, hvor du får materialet med hjem, så du ikke behøver at møde op på køreskolen til lektioner. Du kan altså sidde hjemme ved dig selv i ro og mag og tage dit kørekort.

Uanset hvilken pakke du vælger, så sørger jeg for at give dig en god pris. Du kan se mine priser her på siden, hvor du også finder uddybende information om de forskellige pakker. Hos mig er du garanteret en god og kompetent undervisning, hvor du bliver klædt godt på til at komme ud på vejene igen.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

Du kan ringe på telefon 28 44 42 55 eller skrive en mail til kontakt@sollerodtrafikskole.dk eller kontakt@farumtrafikskole.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.​ Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Du skal blot beslutte dig for, om du vil generhverve kørekort i Farum, Holte eller Nærum.

Generhverv selvstudie

Den mest købte

2.590,-

Spar 360,-

​Om pakken

Generhverv selvstudie er vores mest solgte generhvervspakke – faktisk den foretrukne pakke for hele 99 % af alle generhververe. Der er en høj beståelsesprocent blandt elever, der vælger denne pakke, og derfor kalder vi den succes-pakken inden for generhverv. Pakken inkluderer en del teoretisk materiale, som gør det muligt for dig at studere og forberede dig hjemme i ro og mag.

​Pakken indeholder

Køreprøvedag 

2 kørelektioner på vej (à 45 minutter)​

Online teoriprøver - undervisning​

Online teoribog​

Teorihæfte

Generhverv basis

3.190,-

Spar 1.110,-

​Om pakken

Generhverv basis er til dig, som har mistet kørekortet og er interesseret i en grundig generhvervelse. Med denne pakke får du, den traditionelle klasseundervisning, så du kan få genopfrisket alt den vigtige teori på gennemgribende vis. Yderligere får du online adgang til online teoriprøver - undervisning, så du har mulighed for at forberede dig hjemmefra.

​Pakken indeholder​

Ubegrænset teoriundervisning​

Evaluerende teoriprøver​

Køreprøvedag

2 kørelektioner på vej (à 45 minutter)

Online teoriprøver - undervisning​​

Generhverv komplet

4.090,-

Spar 960,-

​Om pakken

Med generhverv komplet får du det bedste fra begge pakker: Muligheden for ubegrænset klasseundervisning samt værktøjerne til selvstudie. Pakken er til dig, der for længst har svedt alle de vigtige guldkorn fra teoriundervisningen ud, og derfor har brug for ekstra forberedelse. Denne forberedelse omfatter ekspertviden fra vores teorilærere samt alt det bedste teoretiske materiale, som du kan arbejde med der hjemme.

​Pakken indeholder​

Ubegrænset teoriundervisning​

2 kørelektioner på vej (à 45 minutter)​

Køreprøvedag

Online adgang til teoriprøver - undervisnig​

Online teoribog

 Teorihæfte

*Priserne gældende fra 1. oktober 2018

Står du og skal tage kørekort eller generhverve?

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores afdelinger​

Farum afdeling​

​Rådhustorvet 5, 2. sal​​

3520 Farum

Holte afdeling​

Holte Midtpunkt 23, 3 sal​​

2840 Holte​

Nærum afdeling​

Nærum Hovedgade 41​​

2850 Nærum

Søllerød Trafikskole ApS

Kontakt​​

Telefon: 28 444 255

E-mail: kontakt@sollerodtrafikskole.dk

E-mail: kontakt@farumstrakfikskole.dk

CVR: 29533830

Bank Nordea

Regnr 2252

Kontonr: 3488282297​

​Farum afdeling

Rådhustorvet 5, 2. sal​

3520 Farum

Se rutevejledning​

Holte afdeling

Holte Midtpunkt 23, 3 sal​

2840 Holte​

Se rutevejledning

Nærum afdeling

Nærum Hovedgade 41​

2850 Nærum

Se rutevejledning